Bowles-matras herschikt topmanagement » BedTimes Magazine

Onafhankelijke producent Bowles Mattress Co., met hoofdkantoor in Jeffersonville, Indiana, heeft niet-familieleden benoemd tot lid van het senior managementteam. Voormalig president Billy Bowles, zoon van de oprichters van het bedrijf, George en Opal Bowles, is nu chief executive officer. Scott Armstrong werd gepromoveerd van vice-president verkoop en marketing tot president en Justin Lemonds klom op naar de nieuwe vice-president operaties.

Billy Bowles is samen met zijn zussen Alice Hartley en Karen Ritter eigenaar van het familiebedrijf dat in 1975 werd opgericht. goede doelen en speciale projecten.

Armstrong, die 36 jaar werkzaam is in de meubel- en matrasindustrie, trad in 2005 in dienst bij Bowles Mattress. In zijn nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor de groei, richting en winstgevendheid van het bedrijf. Hij blijft ook klantrelaties onderhouden die hij tijdens zijn 16-jarige ambtstermijn als vice-president van verkoop en marketing heeft gesmeed.

“Ik wil de familie Bowles bedanken voor deze kans om de nieuwe president van Bowles Mattress te worden”, zei Armstrong. “Het is mij een eer om met alle teamleden van Bowles en onze gewaardeerde retailers samen te werken om de geweldige traditie en groei van dit prachtige bedrijf voort te zetten.”

Lemonds was voorheen productiemanager gedurende de afgelopen 11 jaar, kwam in 1993 bij het bedrijf en heeft tal van functies bekleed.

Lemonds zei: “Ik waardeer de Bowles-familie voor het geven van deze kans, en ik kijk ernaar uit om in mijn nieuwe rol als Vice President of Operations te dienen. Ik wil ook onze uitstekende productie- en kantoormedewerkers bedanken voor alles wat ze doen om ons bedrijf soepel te laten draaien. Ik kon me geen betere groep mensen wensen om mee samen te werken.”

“Ik heb Scott maandenlang ontmoet toen hij zich voorbereidde op deze verandering”, zei Billy Bowles. “Mijn familie en ik zijn enthousiast en hebben vertrouwen in zijn plan voor de toekomst van het bedrijf. Scott en Justin zijn allebei vaste medewerkers van Bowles en hebben veel respect voor de erfenis van het bedrijf dat mijn ouders hebben opgericht.”

Bowles Mattress heeft distributie binnen een straal van 200 mijl van zijn fabriek in Jeffersonville en produceert elke week honderden matrassen voor residentiële detailhandel, maar ook voor de segmenten horeca, onderwijs, transport/vrachtvervoer en gezondheidszorg. Het bedrijf maakt ook matrassen op maat, zoals vervangende matrassen voor waterbedden, slaapbanken en antieke ledikanten.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Dedirecteurswoning
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart