Harrison Spinks matrasrecyclingfabriek komt online » BedTimes Magazine

Als onderdeel van zijn voortdurende missie om duurzaam te werken, heeft Harrison Spinks een recyclingfabriek geopend en een plan opgesteld om netto-nul koolstofemissies te bereiken.

Verticaal geïntegreerde Britse beddenfabrikant Harrison Spinks heeft een eerder aangekondigde fabriek voor matrasrecycling geopend in Scunthorpe, Engeland. Het demonteert en recyclet alle Harrison Spinks-matrassen die het gepatenteerde, lijmvrije Cortec-pocketveersysteem van het bedrijf bevatten tot de grondstoffen voor nieuwe matrascomponenten. De fabriek maakt deel uit van het doel van het in Leeds, Engeland gevestigde bedrijf om geen afval op de vuilstort te brengen. Harrison Spinks heeft ook zijn eerste jaarlijkse duurzaamheidsrapport uitgebracht, waarin een reeks bedrijfsacties wordt geschetst ter ondersteuning van een netto-nul-uitstoot van kooldioxide tegen 2023.

“Onze ‘voorbij circulaire’ benadering houdt in dat we ons inzetten voor een volledig recyclebare, herbruikbare en afvalvrije productie om ervoor te zorgen dat we het voortouw blijven nemen op het gebied van duurzaamheid en de manier waarop de wereld slaapt veranderen”, zegt Richard Essery, directeur van duurzaamheid en innovatie. “Het innovatieve werk en de initiatieven van het bedrijf dragen op veel manieren bij aan het redden van de planeet. De voortdurende inspanningen om volledig duurzame producten te maken, vanaf de eerste stadia van het kweken van materialen tot het einde van hun lange levensduur, hebben achter de schermen plaatsgevonden en het is tijd om deze in detail te delen.”

“Hoewel we de wielen in beweging hebben gezet, zijn we niet bang om te erkennen dat er meer moet worden gedaan om een ​​volledig duurzaam bedrijf te worden, zowel voor de gezondheid van onze klanten als voor het milieu, we zijn enorm trots om onze nieuwste duurzame innovaties en toekomstplannen te onthullen via ons duurzaamheidsrapport”, zei hij.

Andere CO2-reductie-inspanningen die in het jaarverslag worden uiteengezet, omvatten verdere investeringen in weven ter plaatse, toekomstige investeringen in zonne-energieprojecten, aanzienlijke boomaanplant in combinatie met het Northern Forest (een project om tegen 2032 een bos van 50 miljoen bomen in Noord-Engeland te planten) , door samen te werken met British Wool om deel uit te maken van het traceerbare wolinitiatief ter ondersteuning van lokale boeren, en om volledig elektrisch te rijden met alle bedrijfsvoertuigen.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Dedirecteurswoning
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart