Culp Updates Succesvolle Donatieactie “Handen in voor Haïti” » BedTimes Magazine

HOOG PUNT, NC (16 SEPTEMBER 2021) – Meer dan 6,5 ton aan donaties is onderweg naar de productiefaciliteiten van Culp, Inc. (NYSE:CULP) in Ouanaminthe, Haïti voor distributie aan slachtoffers van aardbevingen in de getroffen gebieden van het land. CULP leidde een gemeenschapsbrede donatieactie “Handen in voor Haïti”, die onmiddellijk na 14 augustus begone aardbeving. De faciliteiten van CULP bevinden zich niet in de buurt van het epicentrum van de aardbeving en het bedrijf heeft geen schade opgelopen aan zijn faciliteiten of werknemers. Veel CULP-medewerkers hebben echter familieleden die door de ramp zijn getroffen.

In de wetenschap dat een deel van de uitgebreide CULP-familie hulp nodig had en met de logistieke capaciteit om voorraden naar Haïti te krijgen, reageerde het bedrijf snel. Met de hoop een aanzienlijke impact te hebben, breidde CULP zijn bereik uit tot buiten zijn werknemers en stelde het de donatie-drive open voor de gemeenschap. De hoeveelheid ontvangen donaties was ronduit verbluffend.

“Ons bedrijf is dankbaar om deel uit te maken van de zorgzame gemeenschap van High Point”, aldus Iv Culp, president en CEO van Culp, Inc. “De gecombineerde inspanningen van onze CULP-medewerkers, de gemeenschap en de industrie waren opmerkelijk. We willen iedereen bedanken die een rol heeft gespeeld in deze geweldige inspanning van vrijgevigheid.”

Om de reis van de “Hands in for Haiti”-donaties te volgen of manieren te vinden om deel uit te maken van de CULP-familie, zoek Culp, Inc. op Facebook, Instagram, LinkedIn of ga naar www.CULP.com.

Culp, Inc. is een van ‘s werelds grootste fabrikanten en verkopers van matrasstoffen voor beddengoed en meubelstoffen voor residentiële en commerciële meubelen. Het bedrijf brengt een verscheidenheid aan stoffen op de markt voor zijn wereldwijde klantenbestand van toonaangevende beddengoed- en meubelbedrijven, waaronder stoffen die zijn geproduceerd in de productiefaciliteiten van Culp en stoffen die via andere leveranciers worden ingekocht. Culp heeft productie- en inkoopactiviteiten in de Verenigde Staten, Canada, China, Vietnam, Turkije en Haïti.

###

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Dedirecteurswoning
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart