Englander introduceert Supreme-collectie » Sleep Savvy

In de nieuwe Supreme-collectie van Englander, die nationaal verkrijgbaar is, heeft dit topmodel Allendale Grand een spoel-op-spoel constructie, een opvallend paneelontwerp en nog veel meer hoogwaardige componenten.

De in Chicago gevestigde matraslicentiegroep Englander heeft de Supreme-collectie toegevoegd op de Summer Las Vegas Market. Beschikbaar voor nationale verzending, 14 nieuwe bedden met een verkoopprijs van $ 799 tot $ 3.999 bieden een scala aan comfortkeuzes. Eersteklas componenten zijn onder meer pocketveren, microcoils, met koper doordrenkte latex, met koper doordrenkte visco-elastische en koel aanvoelende stoffen in elegante kleuren.

“We moedigen retailers aan om een ​​diepe duik te nemen en onze nieuwe nationale lijnproducten te vergelijken met andere topmerken”, zegt Mark Kinsley, president en chief executive officer van Englander. “Onze matrassen bieden een duizelingwekkende hoeveelheid waarde tegen betere prijzen, waardoor onze dealers kunnen concurreren en winnen door samen te werken met een nationaal merk dat al sinds 1894 door consumenten wordt vertrouwd.”

Lees gerelateerde verhalen

  • PRATO, Italië – De Italiaanse matrasfabrikant Magniflex heeft een exclusieve matrascollectie ontworpen voor Costco Canada’s…

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Dedirecteurswoning
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart