Spring Air biedt de keuze van de natuur » Sleep Savvy

Spring Air’s Nature’s Choice geeft consumenten een meer betaalbare matras met een latex gevoel.

Voor consumenten die van het idee van een latexmatras houden, maar niet van de latexprijs, heeft Spring Air International Nature’s Choice gecreëerd, dat debuteerde op de Summer Las Vegas Market.

De collectie met zes modellen vormt een aanvulling op het zustermerk Nature’s Rest, dat is gemaakt met Talalay-latexkernen en linnen stoffen. Nature’s Choice heeft een hybride constructie die aanvoelt als latex.

“Als een van onze best verkopende legacy-merken is Nature’s Rest enorm populair bij consumenten die op zoek zijn naar een gezondere nachtrust door middel van matrassen die duurzame componenten bevatten. Sommige consumenten hebben echter gewoon een kleiner budget dan de eersteklas prijs van een volledig Talalay-latexconstructie”, zegt Nick Bates, president van het in Chelsea, Massachusetts gevestigde bedrijf. “Met deze nieuwe lijn hebben we de latexkernen van Nature’s Rest vervangen door schuimkernen en omhulde spoelen, maar bieden we nog steeds latex als comfortlaag, waardoor een natuurlijk element in de lijn wordt opgenomen.”

De collectie is in de detailhandel geprijsd van $ 1.599 tot $ 2.599 en is bedekt met witte tijk die de stijl van Nature’s Rest nabootst.

Lees gerelateerde verhalen

  • Dit hybride Evolution-bed met een waterval-stretch-gebreid paneel en hybride constructie zit aan de…

  • Licentiehouder Spring Air NE opent nieuwe fabriek

    US Bedding, dat de Spring Air-licentie voor het noordoosten heeft, is in gebruik…

  • Fabriek met één verdieping zal de efficiëntie verbeteren om retailklanten US Bedding, Spring Air International’s…

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Dedirecteurswoning
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart