Mattress Firm Group Inc. onderzoekt een potentiële beursgang » BedTimes Magazine

HOUSTON, 20 september 2021 /PRNewswire/ — Mattress Firm Group Inc. heeft aangekondigd dat het een mogelijke eerste openbare aanbieding van zijn gewone aandelen door zijn aandeelhouders onderzoekt en in verband daarmee vertrouwelijk een conceptregistratieverklaring op formulier S-1 heeft ingediend bij de Securities and Exchange Commission (de “SEC ”). Het aantal gewone aandelen dat mogelijk door de aandeelhouders kan worden aangeboden en de prijsklasse voor een dergelijk aanbod zijn nog niet bepaald. Een dergelijk aanbod zou plaatsvinden nadat de SEC haar beoordelingsproces heeft voltooid en onderhevig zijn aan markt- en andere voorwaarden.

Dit persbericht vormt geen aanbod tot verkoop of uitnodiging tot het doen van een aanbod tot aankoop van effecten. Alle aanbiedingen, verzoeken of aanbiedingen om effecten te kopen of verkopen van effecten zullen worden gedaan in overeenstemming met de registratievereisten van de Securities Act van 1933, zoals gewijzigd (“Securities Act”). Deze aankondiging wordt uitgegeven in overeenstemming met en in overeenstemming met Rule 135 onder de Securities Act.

###

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Dedirecteurswoning
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart