Corsicana Updates Collecties » Sleep Savvy

De grafische rand op dit opnieuw ontworpen American Bedding-model van Corsicana is ontworpen om de aandacht te trekken op verkoopvloeren.

Fabrikant Corsicana, met hoofdkantoor in Dallas, vernieuwde twee collecties en breidde er nog een uit voor de Summer Las Vegas Market.

Het bedrijf ontwierp zes hybride matrassen onder het American Bedding-label en gaf ze nieuwe schuimen, spiraalsystemen en hoezen. Dertien voordelig geprijsde Sleep Inc.-bedden bevatten ook nieuwe componenten en hoezen. Daarnaast heeft een nieuw bed in de NightsBridge collectie, Midnight Plush Hybrid, een verkoelende hoes, vele lagen premium schuim en een kern van exclusieve pocket coils.

“We waren van mening dat we American Bedding veel opwinding konden brengen met opnieuw ontworpen builds, die kwaliteiten hebben die de slaap verbeteren, en een spoelsysteem dat edge-to-edge ondersteuning biedt”, zegt Eric Jent, executive vice president van verkoop. “Sleep Inc.’s positie is een leverancier van kwaliteit en comfort tegen een geweldige prijs, en we hebben die boodschap nog sterker gemaakt met deze herlancering.”

In een reactie op het NightsBridge-bed voegde Davis Whitworth, Senior Director of Business Development, eraan toe: “Sinds de lancering twee jaar geleden heeft NightsBridge een sterke weerklank gevonden (en wordt) de snelst groeiende in de Corsicana-portfolio van merken. We willen het aanbod van NightsBridge blijven uitbreiden om aan de wensen van de consument te voldoen.”

Lees gerelateerde verhalen

  • Faciliteit van $ 22 miljoen zal efficiëntie verbeteren Corsicana Mattress investeert $ 22 miljoen om een…

  • Deal creëert de grootste fabrikant van matrassen van het land onder $ 1.000 DALLAS – Corsicana Mattress Co. heeft…

  • IMC kondigt datumwijzigingen aan voor Las Vegas Market Winter- en Zomer 2021-edities ATLANTA/ HIGH…

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Dedirecteurswoning
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart